Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Oral physiology, sensory acuity, product experience and personality traits impact consumers’ ability to detect particles in yoghurt
 
 
Titel: Oral physiology, sensory acuity, product experience and personality traits impact consumers’ ability to detect particles in yoghurt
Auteur: Olarte Mantilla, Sandra M.
Shewan, Heather M.
Shingleton, Rebecca
Hort, Joanne
Stokes, Jason R.
Smyth, Heather E.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland