Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Effect of information on consumers’ sensory evaluation of beef, plant-based and hybrid beef burgers
 
 
Titel: Effect of information on consumers’ sensory evaluation of beef, plant-based and hybrid beef burgers
Auteur: Grasso, Simona
Rondoni, Agnese
Bari, Rehana
Smith, Rachel
Mansilla, Natalia
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland