Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 39 gevonden artikelen
 
 
  The role of production method information on sensory perception of smoked salmon—A mixed-method study from Denmark
 
 
Titel: The role of production method information on sensory perception of smoked salmon—A mixed-method study from Denmark
Auteur: Budhathoki, Mausam
Zølner, Anette
Nielsen, Thorkild
Reinbach, Helene Christine
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 94 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland