Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Appropriate food and wine pairings and wine provenance information: Potential tools for developing memorable dining experiences
 
 
Titel: Appropriate food and wine pairings and wine provenance information: Potential tools for developing memorable dining experiences
Auteur: Kustos, Marcell
Goodman, Steven
Jeffery, David W.
Bastian, Susan E.P.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 94 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 39 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland