Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Culinary acculturation assessment inventory (CAAI): Construction and validation in first generation immigrant consumers in Turkey
 
 
Titel: Culinary acculturation assessment inventory (CAAI): Construction and validation in first generation immigrant consumers in Turkey
Auteur: Kalyoncu, Z. Begum
Demir, Ahmet U.
Ayaz, Aylin
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 93 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland