Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effects of plant-based content, flavor and texture information on consumer satisfaction with non-fried ramen
 
 
Titel: Effects of plant-based content, flavor and texture information on consumer satisfaction with non-fried ramen
Auteur: Imm, Bue Young
Heo, Ye Won
Imm, Jee-Young
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 92 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland