Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
 
  The appeal of virtual chocolate: A systematic comparison of psychological and physiological food cue responses to virtual and real food
 
 
Titel: The appeal of virtual chocolate: A systematic comparison of psychological and physiological food cue responses to virtual and real food
Auteur: van der Waal, Nadine Elisa
Janssen, Loes
Antheunis, Marjolijn
Culleton, Emiel
van der Laan, Laura Nynke
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 90 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland