Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 37 gevonden artikelen
 
 
  The addition of spices and herbs to vegetables in the National School Lunch Program increased vegetable intake at an urban, economically-underserved, and predominantly African-American high school
 
 
Titel: The addition of spices and herbs to vegetables in the National School Lunch Program increased vegetable intake at an urban, economically-underserved, and predominantly African-American high school
Auteur: D'Adamo, Christopher R.
Parker, Elizabeth A.
McArdle, Patrick F.
Trilling, Ariel
Bowden, Brandin
Bahr-Robertson, Mary K.
Keller, Kathleen L.
Berman, Brian M.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 88 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland