Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Differential impact of consuming foods perceived to be high or low in fat on subsequent food reward
 
 
Titel: Differential impact of consuming foods perceived to be high or low in fat on subsequent food reward
Auteur: Carvalho-Ferreira, Joana Pereira de
da Cunha, Diogo Thimoteo
Finlayson, Graham
Caldas, Gabriele
Jamar, Giovana
Bandoni, Daniel Henrique
Pisani, Luciana Pellegrini
de Rosso, Veridiana Vera
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 85 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland