Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Influence of sensory complexity on preferences for novel gourmet dairy desserts. Does Berlyne’s theory apply to desserts?
 
 
Titel: Influence of sensory complexity on preferences for novel gourmet dairy desserts. Does Berlyne’s theory apply to desserts?
Auteur: Palczak, Julie
Blumenthal, David
Delarue, Julien
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 84 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland