Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Sensory acceptability and willingness to buy foods presented as having benefits achieved through the use of nanotechnology
 
 
Titel: Sensory acceptability and willingness to buy foods presented as having benefits achieved through the use of nanotechnology
Auteur: Kuang, Lina
Burgess, Brenda
Cuite, Cara L.
Tepper, Beverly J.
Hallman, William K.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 83 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland