Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Contribution of temporal dominance of sensations performed by modality (M-TDS) to the sensory perception of texture and flavor in semi-solid products: A case study on fat-free strawberry yogurts
 
 
Titel: Contribution of temporal dominance of sensations performed by modality (M-TDS) to the sensory perception of texture and flavor in semi-solid products: A case study on fat-free strawberry yogurts
Auteur: Lesme, Hanna
Courcoux, Philippe
Alleaume, Clémence
Famelart, Marie-Hélène
Bouhallab, Saïd
Prost, Carole
Rannou, Cécile
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 80 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland