Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Consumers’ perception of bakery products with insect fat as partial butter replacement
 
 
Titel: Consumers’ perception of bakery products with insect fat as partial butter replacement
Auteur: Delicato, Claudia
Schouteten, Joachim J.
Dewettinck, Koen
Gellynck, Xavier
Tzompa-Sosa, Daylan A.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 79 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland