Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Modulation of sensory perception of cheese attributes intensity and texture liking via ortho- and retro-nasal odors
 
 
Titel: Modulation of sensory perception of cheese attributes intensity and texture liking via ortho- and retro-nasal odors
Auteur: Han, Pengfei
Fark, Therese
de Wijk, Rene A.
Roudnitzky, Natacha
Iannilli, Emilia
Seo, Han-Seok
Hummel, Thomas
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 73 () nr. C pagina's 1-7
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland