Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Implicit and explicit evaluations of foods: The natural and transformed dimension
 
 
Titel: Implicit and explicit evaluations of foods: The natural and transformed dimension
Auteur: Coricelli, Carol
Foroni, Francesco
Osimo, Sofia Adelaide
Rumiati, Raffaella Ida
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 73 () nr. C pagina's 143-153
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland