Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Toward a new scale to measure consumers’ “need for uniqueness” in foods and beverages: The 31-item FBNFU scale
 
 
Titel: Toward a new scale to measure consumers’ “need for uniqueness” in foods and beverages: The 31-item FBNFU scale
Auteur: Cardello, Armand V.
Chheang, Sok L.
Hedderley, Duncan I.
Guo, Lindy F.
Hunter, Denise C.
Jaeger, Sara R.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 72 (2019) nr. C pagina's 159-171
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland