Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 156 gevonden artikelen
 
 
  Individuality of understanding and assessment of sensory attributes of foods, in particular, tenderness of meat
 
 
Titel: Individuality of understanding and assessment of sensory attributes of foods, in particular, tenderness of meat
Auteur: Brown, Wendy E.
Langley, Keith R.
Mioche, Laurence
Marie, Sue
Gérault, Stéphane
Braxton, Denise
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 7 (1996) nr. 3-4 pagina's 12 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 156 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland