Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Correlation of consumer perception of stickiness and contributing texture attributes to trained panelist temporal evaluations in a caramel system
 
 
Titel: Correlation of consumer perception of stickiness and contributing texture attributes to trained panelist temporal evaluations in a caramel system
Auteur: Mayhew, Emily J.
Schmidt, Shelly J.
Schlich, Pascal
Lee, Soo-Yeun
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 65 (2018) nr. C pagina's 72-80
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland