Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Neurophysiological responses during cooking food associated with different emotions
 
 
Titel: Neurophysiological responses during cooking food associated with different emotions
Auteur: Brouwer, A.-M.
Hogervorst, M.A.
Grootjen, M.
van Erp, J.B.F.
Zandstra, E.H.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 62 (2017) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland