Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic and static sensory methods to study the role of aroma on taste and texture: A multisensory approach to apple perception
 
 
Titel: Dynamic and static sensory methods to study the role of aroma on taste and texture: A multisensory approach to apple perception
Auteur: Charles, Mathilde
Endrizzi, Isabella
Aprea, Eugenio
Zambanini, Jessica
Betta, Emanuela
Gasperi, Flavia
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 62 (2017) nr. C pagina's 14 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland