Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Cross-modal interactions and effects of the level of expertise on the perception of bitterness and astringency of red wines
 
 
Titel: Cross-modal interactions and effects of the level of expertise on the perception of bitterness and astringency of red wines
Auteur: de-la-Fuente-Blanco, Arancha
Fernández-Zurbano, Purificación
Valentin, Dominique
Ferreira, Vicente
Sáenz-Navajas, María-Pilar
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 62 (2017) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland