Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Mixed Profiling: A new tool of sensory analysis in a professional context. Application to wines
 
 
Titel: Mixed Profiling: A new tool of sensory analysis in a professional context. Application to wines
Auteur: Coulon-Leroy, C.
Symoneaux, R.
Lawrence, G.
Mehinagic, E.
Maitre, I.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 57 (2017) nr. C pagina's 8-16
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland