Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Crispness level of potato chips affects temporal dynamics of flavor perception and mastication patterns in adults of different age groups
 
 
Titel: Crispness level of potato chips affects temporal dynamics of flavor perception and mastication patterns in adults of different age groups
Auteur: Luckett, Curtis R.
Meullenet, Jean-François
Seo, Han-Seok
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 51 (2016) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland