Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Use of descriptive analysis based on multivariate technique (principal components analysis) to define quality of diced tomato
 
 
Titel: Use of descriptive analysis based on multivariate technique (principal components analysis) to define quality of diced tomato
Auteur: Porretta, Sebastiano
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 5 (1994) nr. 1-2 pagina's 6 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland