Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing expected food intake behaviour, hedonics and sensory characteristics of oil-in-water emulsion systems through microstructural properties, oil droplet size and flavour
 
 
Titel: Enhancing expected food intake behaviour, hedonics and sensory characteristics of oil-in-water emulsion systems through microstructural properties, oil droplet size and flavour
Auteur: Lett, Aaron M.
Yeomans, Martin R.
Norton, Ian T.
Norton, Jennifer E.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 47 (2016) nr. PB pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland