Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 21 gevonden artikelen
 
 
  A sensory study of the ageing bouquet of red Bordeaux wines: A three-step approach for exploring a complex olfactory concept
 
 
Titel: A sensory study of the ageing bouquet of red Bordeaux wines: A three-step approach for exploring a complex olfactory concept
Auteur: Picard, Magali
Tempere, Sophie
de Revel, Gilles
Marchand, Stéphanie
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 42 (2015) nr. C pagina's 13 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland