Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Optimisation of the partial napping approach for the successful capturing of mouthfeel differentiation between brandy products
 
 
Titel: Optimisation of the partial napping approach for the successful capturing of mouthfeel differentiation between brandy products
Auteur: Louw, Leanie
Oelofse, Sulette
Naes, Tormod
Lambrechts, Marius
van Rensburg, Pierre
Nieuwoudt, Hélène
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 41 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland