Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Eating behaviour explains differences between individuals in dynamic texture perception of sausages
 
 
Titel: Eating behaviour explains differences between individuals in dynamic texture perception of sausages
Auteur: Devezeaux de Lavergne, Marine
Derks, Judith A.M.
Ketel, Eva C.
de Wijk, Rene A.
Stieger, Markus
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 41 (2015) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland