Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Product positioning of spice blends through GC analysis
 
 
Titel: Product positioning of spice blends through GC analysis
Auteur: Narasimhan, Shanthi
Vasanthkumar, A.K.
Vijayanand, P.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 4 (1993) nr. 1-2 pagina's 1 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland