Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Perception of saltiness, sweetness and sourness in emulsion systems of various oil to water ratios
 
 
Titel: Perception of saltiness, sweetness and sourness in emulsion systems of various oil to water ratios
Auteur: Szczecińska, A.
Baryłko-Pikielna, N.
Kawka, M.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 4 (1993) nr. 1-2 pagina's 1 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland