Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Influence of composition on the sensory texture attributes of κ-carrageenan-locust bean gum-guar gum mixed gels
 
 
Titel: Influence of composition on the sensory texture attributes of κ-carrageenan-locust bean gum-guar gum mixed gels
Auteur: Damasio, Maria Helena
Costell, Elvira
Izquierdo, Luis
Duran, Luis
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 4 (1993) nr. 1-2 pagina's 1 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland