Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 103 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Sensory quality of low-fat sausages affected by fat substitutes—A multivariate study
 
 
Titel: Sensory quality of low-fat sausages affected by fat substitutes—A multivariate study
Auteur: Solheim, R.
Ellekjær, M.R.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 4 (1993) nr. 1-2 pagina's 2 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 103 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland