Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 21 gevonden artikelen
 
 
  What determines ingredient awareness of consumers? A study on ten functional food ingredients
 
 
Titel: What determines ingredient awareness of consumers? A study on ten functional food ingredients
Auteur: Bornkessel, Sabine
Bröring, Stefanie
(Onno) Omta, S.W.F.
van Trijp, Hans
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 32 (2014) nr. PC pagina's 10 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland