Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Sensory exploration of the freshness sensation in plain yoghurts and yoghurt-like products
 
 
Titel: Sensory exploration of the freshness sensation in plain yoghurts and yoghurt-like products
Auteur: Bouteille, Romain
Cordelle, Sylvie
Laval, Caroline
Tournier, Carole
Lecanu, Bruno
This, Hervé
Schlich, Pascal
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 30 (2013) nr. 2 pagina's 11 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland