Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Quantitative sensory description using the Optimized Descriptive Profile: Comparison with conventional and alternative methods for evaluation of chocolate
 
 
Titel: Quantitative sensory description using the Optimized Descriptive Profile: Comparison with conventional and alternative methods for evaluation of chocolate
Auteur: Silva, Rita de Cássia dos Santos Navarro da
Minim, Valéria Paula Rodrigues
Carneiro, João de Deus Souza
Nascimento, Moysés
Della Lucia, Suzana Maria
Minim, Luís Antônio
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 30 (2013) nr. 2 pagina's 11 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland