Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 16 gevonden artikelen
 
 
  A sensory approach for the monitoring of accelerated red wine aging processes using multi-block methods
 
 
Titel: A sensory approach for the monitoring of accelerated red wine aging processes using multi-block methods
Auteur: Pizarro, Consuelo
Esteban-Díez, Isabel
Rodríguez-Tecedor, Sofía
González-Sáiz, José María
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 28 (2013) nr. 2 pagina's 12 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland