Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Temperature of served water can modulate sensory perception and acceptance of food
 
 
Titel: Temperature of served water can modulate sensory perception and acceptance of food
Auteur: Mony, Pauline
Tokar, Tonya
Pang, Peggy
Fiegel, Alexandra
Meullenet, Jean-François
Seo, Han-Seok
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 28 (2013) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland