Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Quantification of sensory difference thresholds for fat and sweetness in dairy-based emulsions
 
 
Titel: Quantification of sensory difference thresholds for fat and sweetness in dairy-based emulsions
Auteur: Hoppert, Karin
Zahn, Susann
Puschmann, Antje
Ullmann, Ines
Rohm, Harald
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 26 (2012) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland