|
Investigation of the impact of sensitivity to cis-3-hexen-1-ol (green/grassy) on food acceptability and selection |
|
|
|
Titel: |
Investigation of the impact of sensitivity to cis-3-hexen-1-ol (green/grassy) on food acceptability and selection |
Auteur: |
Jaeger, S.R. Pineau, B. Bava, C.M. Atkinson, K.R. McRae, J.F. Axten, L.G. Chheang, S.L. Beresford, M.K. Peng, M. Paisley, A.G. Reinbach, H.C. Rouse, S.A. Wohlers, M.W. Jia, Y Newcomb, R.D. |
Verschenen in: |
Food quality and preference |
Paginering: |
Jaargang 24 (2012) nr. 2 pagina's 13 p. |
Jaar: |
2012 |
Inhoud: |
|
Uitgever: |
Elsevier Ltd |
Bronbestand: |
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften |
|
|
|
|