Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Development and test of a new fuzzy-QFD approach for characterizing customers rating of extra virgin olive oil
 
 
Titel: Development and test of a new fuzzy-QFD approach for characterizing customers rating of extra virgin olive oil
Auteur: Bevilacqua, Maurizio
Ciarapica, Filippo Emanuele
Marchetti, Barbara
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 24 (2012) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland