Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effects of bitterness, roughness, PROP taster status, and fungiform papillae density on bread acceptance
 
 
Titel: Effects of bitterness, roughness, PROP taster status, and fungiform papillae density on bread acceptance
Auteur: Bakke, Alyssa
Vickers, Zata
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 22 (2011) nr. 4 pagina's 9 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland