Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Impact of partial alcohol reduction in Syrah wine on perceived complexity and temporality of sensations and link with preference
 
 
Titel: Impact of partial alcohol reduction in Syrah wine on perceived complexity and temporality of sensations and link with preference
Auteur: Meillon, S.
Viala, D.
Medel, M.
Urbano, C.
Guillot, G.
Schlich, P.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 21 (2010) nr. 7 pagina's 9 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland