Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of three sensory methods for use with the Napping® procedure: Case of ten wines from Loire valley
 
 
Titel: Comparison of three sensory methods for use with the Napping® procedure: Case of ten wines from Loire valley
Auteur: Perrin, Lucie
Symoneaux, Ronan
Maître, Isabelle
Asselin, Christian
Jourjon, Frédérique
Pagès, Jérôme
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 19 (2008) nr. 1 pagina's 11 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland