Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Beer astringency assessed by time–intensity and quantitative descriptive analysis: Influence of pH and accelerated aging
 
 
Titel: Beer astringency assessed by time–intensity and quantitative descriptive analysis: Influence of pH and accelerated aging
Auteur: François, Nancy
Guyot-Declerck, Christine
Hug, Bénédicte
Callemien, Delphine
Govaerts, Bernadette
Collin, Sonia
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 17 (2006) nr. 6 pagina's 8 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland