Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Use of feedback calibration to reduce the training time for wine panels
 
 
Titel: Use of feedback calibration to reduce the training time for wine panels
Auteur: Findlay, Chris J.
Castura, John C.
Schlich, Pascal
Lesschaeve, Isabelle
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 17 (2006) nr. 3-4 pagina's 11 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland