Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Use of an experimental design approach for evaluation of key wine components on mouth-feel perception
 
 
Titel: Use of an experimental design approach for evaluation of key wine components on mouth-feel perception
Auteur: Vidal, Stéphane
Courcoux, Philippe
Francis, Leigh
Kwiatkowski, Mariola
Gawel, Richard
Williams, Pascale
Waters, Elizabeth
Cheynier, Véronique
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 15 (2004) nr. 3 pagina's 9 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland