Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  The influence of cooking technique and core temperature on results of a sensory analysis of pork—depending on the raw meat quality
 
 
Titel: The influence of cooking technique and core temperature on results of a sensory analysis of pork—depending on the raw meat quality
Auteur: Bejerholm, Camilla
Aaslyng, Margit Dall
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 15 (2004) nr. 1 pagina's 12 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland