Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
 
  The relative importance of texture, taste and aroma on a yogurt-type snack food preference in the young and the elderly
 
 
Titel: The relative importance of texture, taste and aroma on a yogurt-type snack food preference in the young and the elderly
Auteur: Kälviäinen, Niina
Roininen, Katariina
Tuorila, Hely
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 14 (2003) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland