Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Analysing the contribution of orally perceived attributes to the flavor of wine
 
 
Titel: Analysing the contribution of orally perceived attributes to the flavor of wine
Auteur: Zamora, Marı́a Clara
Guirao, Miguelina
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 13 (2002) nr. 5 pagina's 9 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland