Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Residual gas and storage conditions affect sensory quality of diced pears in flexible retortable pouches
 
 
Titel: Residual gas and storage conditions affect sensory quality of diced pears in flexible retortable pouches
Auteur: Clark, Stephanie
Warner, Heidi
Rodrı́guez, Jose J.
Olivas, Guadalupe I.
Sepúlveda, David
Bruins, Rieks
Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 13 (2002) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland